Aanbod

Voor welke doelgroep?

Bij mij kan iedereen aan de slag, het enige wat je nodig hebt is motivatie en inzet en dan maken we er samen een leuke training van! Samen sta je namelijk sterker! Of het nu gaat om Obesitas, depressies, chronische aandoeningen, blessureleed, assertiviteit trainingen of gewoon doelen zoals een berg op lopen.

Er zijn geen drempels want voor mij is iedereen namelijk uniek en dient ook zo te worden behandelt! Wat mag u dus verwachten:

- Persoonlijke aandacht

-  Juiste begeleiding

- Kwaliteitsverbetering van u mentale en fysieke gesteldheid.

Mma

Mma staat voor Mix Martial Arts wat betekend: gemengde vecht sporten. Bij de MMA training word je gedwongen het uiterste uit jezelf te halen, in een sfeer waar respect voor elkaar centraal staat. Niet voor niets is MMA een van de snelst groeiende vechtsporten ter wereld. Bij MMA worden het staande gevecht en het grondgevecht gecombineerd. De Mma Academy biedt MMA-training voor zowel beginners als professionals.

 

 

 

Personal training

Ook trainen onder persoonlijke begeleiding kan bij De Mma Academy. Tijdens de intake bespreken we jouw persoonlijke doelen en ontwikkelen we een plan op maat zodat je deze doelen ook gaat behalen. Hiervoor maken we gebruik van kracht- en circuittraining en pads-training (boks-training). Daarnaast kan er een persoonlijk voedingsplan voor je uitgewerkt worden. Maak voor een sessie met onze personal trainer van tevoren een afspraak.

 

kickboksen recreanten

. Iedereen kan leren kickboksen. Onze training heeft als doel om jou in een veilige omgeving de basisprincipes van het kickboksen bij te brengen. Wil jij starten met kickboksen? Of heb je al kickbokservaring en wil je je techniek en conditie verbeteren? De training voor recreanten is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar, en geschikt voor beginnende en gevorderde kickboksers. Tijdens de training leer je niet alleen de kickbokstechniek onder de knie te krijgen, maar werk je ook aan een betere conditie.

bbj - braziliaans jiu jitsu

Wat is Braziliaans Jiu Jitsu? Braziliaans Jiu Jitsu (afgekort BJJ) is de kunst van je tegenstander in een positie brengen waarin hij of zij moet opgeven door af te tikken, om het bewustzijn niet te verliezen of om bijvoorbeeld een botbreuk door middel van een klem te voorkomen.

 

BJJ richt zich op het gevecht naar de grond brengen en het daar af maken. Deze vechtsport werd ontwikkeld door de Gracie familie vanaf 1917 vanuit judo en traditioneel jiu jitsu. In 1993 werd BJJ voor het eerst bekend over de hele wereld met dank aan Royce Gracie en de eerste UFC. Dit toernooi was opgezet om uit te vinden welke vechtsport de meest effectieve was. 8 deelnemers van allerlei disciplines (boksen, kickboksen, karate, sumoworstelen, worstelen, etc.) werden uitgenodigd om voor het eerst in een kooi te vechten zonder regels. De lichtste en zwakste deelnemer Royce liet ronde voor ronde al zijn veel zwaardere en sterkere tegenstander opgeven door gebruik te maken van BJJ. Braziliaans Jiu Jitsu stond op de kaart en Mixed Martial Arts was geboren.

 

Nu, jaren later, beleven MMA en BJJ hun hoogtijdagen over de gehele wereld. De UFC is nog steeds de meest prestigieuze MMA bond. BJJ wordt wereldwijd in dojo´s beoefent en er is een gigantische competitie scene. Braziliaans Jiu Jitsu staat nog steeds bekend als de meest effectieve vechtsport ter wereld waarbij de kleine man de grote man kan verslaan.

 

grappling

Wat is Grappling? Grappling is een mix van stijlen waarbij de technieken gebaseerd zijn op het controleren van je tegenstander, het uiteindelijke doel is daarbij zorgen dat de tegenstander opgeeft door af te tikken. Bij Grappling wordt (behalve slaan en trappen) vrijwel alles toegestaan en dat maakt het een van de meest complete in zijn soort. De ADCC (Abu Dhabi Combat Club) is het meest prestigeuse grappling toernooi ter wereld. In principe is Grappling een blend van BJJ, worstelen, judo en sambo. Het doel bij Grappling is hetzelfde als bij BJJ en MMA, positionele dominantie speelt een grote rol en een wedstrijd kan men winnen op zowel punten als door opgave van de tegenstander d.m.v. een submission.

 

Grappling en BJJ staan in lijn met elkaar, echter het grote verschil met BJJ is dat er geen Gi (pak) gedragen wordt. De technieken zijn hierop ook aangepast, aangezien er geen grips (grepen) op een pak gemaakt kunnen worden. Gezien het feit dat minder frictie plaatsvindt, is explosiviteit en snelheid een relevante factor.

boksen

Boksen is één van de oudste sporten die er bestaan. Daarnaast is het ook een zeer uitdagende en intensieve sport waarmee je het lichaam tot het uiterste kan trainen. Snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit staan centraal. Bij ons gaat het niet alleen om de vechtkunst, maar vooral ook om de fysieke en mentale fitheid.

JUDO

Tijdens een judoles leer je van onze gediplomeerde judomeesters heel veel belangrijke vaardigheden. Niet alleen wat betreft hun technische en de lichamelijke ontwikkeling, maar ook op sociaal-emotioneel vlak. Een onzeker kind krijgt meer zelfvertrouwen en durft voor zichzelf op te komen, waar een zelfverzekerd kind juist leert om zijn of haar grenzen te kennen. Wij zijn er trots op dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan deze belangrijke ontwikkelingen van jonge en oudere kinderen.

 

Kickboksen Gevorderd

Kan jij al aardig kickboksen? Test jou niveau bij de gevorderden groep waar wedstrijd gericht word getraind.

Heb je al wedstrijd ervaring en wil je je techniek en conditie verbeteren? De training voor gevorderde is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar, en geschikt voor gevorderde kickboksers. Tijdens de training leer je niet alleen de kickbokstechniek onder de knie te krijgen, maar werk je ook aan een betere conditie.

 

Kickboksen Jeugd 

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar? Dan ben jij welkom bij de kickboks jeugd groep. Bij de jeugd groep leer je op een leuke en leerzame manier de basis technieken van het kickboksen onder de knie te krijgen.

 

Kids mma

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar? Dan ben jij welkom bij de MMA jeugd groep. Bij de jeugd groep leer je op een leuke en leerzame manier de basis technieken van het MMA onder de knie te krijgen. 

 

bootcamp/circuit training

Werken aan een fittere, gezondere en sterkere versie van jezelf? Dan is de bootcamp les iets voor jou! 

 zelfverdediging - ladies only

Leer één van de Effectiefste Systemen voor Zelfverdediging ter Wereld. Snel bruikbare, effectieve zelfverdediging waar je heel je leven voordeel van zult hebben. Deze les is voor ladies only. en help ook met vetverlies en conditie.

TOP